Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Notícies 21 DE JULIOL, OBRA D...
 

17 de juliol de 2019

[Tornar]

21 DE JULIOL, OBRA DE TEATRE "DETOUR'97"

L'obra teatral 'Detour'97' es presenta el proper 21 de juliol al teatre municipal de Barberà de la Conca a les 19 h. Es tracta d'una producció teatral de 7898DC-Produccions en col·laboració amb l'ajuntament de Barberà de la Conca, que ha cedit el teatre municipal per a l'assaig i construcció escenogràfica a càrrec de Jordi Bona. A canvi, l'audiència gaudirà de l'estrena gratuïta.

Dirigida per Dani Herrero Llebaria amb l'ajuda de Mònica Bartolí e interpretada als papers principals per Josep Mª Piñol i Francina Fernàndez, acompanyats per Anna Padrell i Marcel Ferré.

'Detour'97' és una adaptació contemporània del clàssic homònim dirigit per Edgard G. Ulmer: un Homer perdut i confòs en la nit empren un viatge per recuperar la seva idealitzada xicota.

Quilòmetres, discoteques, habitacions d'hotel, molta festa... i una mort accidental el llençaran als braços de la Savage, una dona fatal que el confronta sense por amb les seves mentides, les seves addiccions, les seves baixes passions i ambicions... fins a la mort.

Teatre dramàtic contemporani per adults a Barberà de la Conca. No t'ho perdis!