Impulsat per AOC   

Ajuntament Totes les administracions
Portada > Pàgina Inici

notícies

 • HAVANERESHAVANERES,
  Dissabte 25 d'agost Havaneres al pati del Castell a les 22.00h, hi haurà rom cremat per tothom.

 • FINANÇAMENT DE L'OBRA D'ESTABILITZACIÓ DEL SUBSÒL FASE IIIFINANÇAMENT DE L'OBRA D'ESTABILITZACIÓ DEL SUBSÒL FASE III,
  La Diputació de Tarragona ha concedit a l'Ajuntament de Barberà de la Conca una subvenció per les obres de la Fase III d'estabilització del subsòl. L'import concedit és de 162.195,00 €.

 • IX CONCERTS D'ESTIU AL CASTELL DE BARBERÀ DE LA CONCAIX CONCERTS D'ESTIU AL CASTELL DE BARBERÀ DE LA CONCA,
  10 i 11 d'agost IX Concerts d'estiu al Castell de Barberà de la Conca, ja podeu comprar la vostra entrada a l'Ajuntament.

 • 5 D'AGOST - CAMINADA NOCTURNA5 D'AGOST - CAMINADA NOCTURNA,
  L'Associació esportiva Mou-te de Barberà de la Conca organitza una caminada nocturna el dia 5 d'agost, distància d'11 km. Inscripcions el mateix dia a les 19.30 a la font de la Castanya, socis gratuït, no socis preu 2€. 20h Sortida. Porteu aigua i entrepà que ens menjarem al arribar a la font Vella.

 • PROJECTE BOTIGA I BREU RESUM 2018 PER PART DE L'ALCALDE,

  Botiga de Barberà de la Conca.

  Benvolguts Barberencs/ques.

  Aquest any 2018, està essent un any de reptes, canvis i novetats. Un any, on es van culminant projectes i on neixen nous reptes. Abans de parlar de la botiga, i a forma de síntesis, permeteu-me fer un breu resum dels 2018, que ampliarem gustosos en la reunió de poble prevista per finals d’any.


  Pel que fa a serveis municipals i carrers:

  Les actuacions de millora de la Piscina Municipal, del Cementiri Municipal, del carrer de la Costa d’en Francesc i la Finalització de les Fases I i II de l’obra de l’esquerda. En el seu conjunt, i hem destinat al voltant de mig milió d’Euros, amb subvencions quantioses provinents de la Diputació de Tarragona.

  I en els  tres mesos vinents, s’iniciaran les obres al c/ Hortolans, Plaça de la Creu i la Fase III de l’obra de l’esquerda on hi invertirem uns altres 400.000€. Actuacions que també rebran una subvenció quantiosa de la Diputació de Tarragona.

  L’Espai Accelera Vins de Barberà de la Conca, projecte d’impuls a la emprenedoria lligat al Viver de Celleristes. Projecte executat per una valor d’uns 190.000€ amb subvenció total aconseguida del Consell Comarcal i del LEADER.

  Veureu que si fem la suma, aquest any executarem inversions per una quantia de més d’1 milió d’Euros.


  Tresoreria:

  Tanmateix, i sense parar de fer aquestes inversions i de projectar-ne més, hem estat capaços de liquidar els crèdits, que l’Ajuntament de Barberà de la Conca, havia firmat els anys 2008 i 2010. Aquest passat juny, liquidàvem prop de 100.000€ deixant el Municipi a Deute 0, repte assolit per pocs municipis de Catalunya.

   

  Cafè de Barberà de la Conca.

  Un altre repte ha estat el Café de Barberà de la Conca. Un cop buit per part del anterior cafeter, se’ns presentà la tasca de reobrir el cafè i que no perdé l’essència. En aquest projecte, entre el concurs públic d’adjudicació i les obres d’adequació i sanejament (Lavabos, obra Cuina, Fusteria, Pintura, Terra, electricitat, cadires i de més) hi vam fer una inversió d’uns 25.000€. Veient els resultats d’aspecte final i el servei que avui s'hi ofereix, n’hem quedat molt contents i desitjosos que per molts anys en puguem gaudir en continuo.


  Botiga Barberà de la Conca.

  I aquest és el nou repte per aquest meravellós i fascinant 2018. Com bé sabeu, Cal Ros vols tancar la persiana per última vegada aquest 2018. Una botiga històrica de Barberà de la Conca, on després de tres o quatre generacions, després de molts i molts canvis socials i de costums, dirà adéu. I no vull pas, desaprofitar aquesta ocasió, per agrair tots aquests anys de servei al municipi.

  Però a nosaltres ens toca l’àrdua tasca d’intentar salvar la situació. Hem estat esperant, iniciatives privades per continuar amb la botiga, però a dia d’avui no han arribat ni s’espera que arribin. I per tant no podem fer més que intentar donar una empenta perquè algú s’animi.

  És per aquest, que l’equip de govern de Barberà de la Conca, hem preparat un projecte per una botiga de queviures per Barberà de la Conca. Però és un projecte, que s’executarà si hi ha interessats de veritat.

  És per aquest, que des de l’ajuntament obrim un període de 10 dies hàbils a contar des del dia d’avui i finalitzant el dia 7 d’agost del corrent any, perquè aquells que estigueu interessats a participar del concurs de licitació, us apunteu a l’Ajuntament. Ho podeu fer via instància electrònica o presencialment en horari d’oficina.

  Aquesta pre-inscripció, no us compromet a res, però ens donarà una idea exacta dels interessats reals en obrir aquesta botiga.

  Sabem que inscriure-us a cegues, és un pèl vertiginós. Us posem, sobre aquest paper, unes primeres dades de referència:

   

  Botiga de Barberà de la Conca:

   

  Mida: Aproximadament 45m2(Inversió del guanyador en obra: zero)

  Equipament: Equipat per botiga

  Preu de Sortida estimat: 110€/mes.(Aigua i llum no inclosos)

   

   

  Amb aquestes dades bàsiques, us emplacem als interessats a inscriure-us a l’ajuntament, o si sabeu d’algú que pugui estar interessat, els hi feu saber. Amb aquesta pre-inscripció, podrem fer-nos una idea general, de les possibilitats de la Botiga de Barberà de la Conca.

   

  Atentament

   

  Marc Rovira Miró

  Alcalde de Barberà de la Conca


 • REVETLLA DE SANT JOANREVETLLA DE SANT JOAN,

  Dissabte 23 de juny Revetlla de Sant Joan:

  19h- Crema de la Foguera, Coca i Xocolata a la Societat.

  23h- Música amb THE DISCOVERERS a la Marinada. I tot seguit DJ MIKADO.


 • AQUAGYMAQUAGYM,
  El 3 de juliol comencen les classes d'aquagym a la piscina municipal, per més informació vegeu el cartell.

 • PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "HOMENOTS DEL SUD",

  Us convidem a assistir al primer acte de la temporada que organitza Amics del castell on presentarem el llibre escrit per Xavier Garcia Pujades Homenots del sud i editat per Silva editorial i que dedica un capítol a Enric Adserà.

  Serà el proper diumenge 10 de juny a les 12h a la capella del Castell.Després ens prendrem una copeta de cava.
  Us esperem!

 • ESPLAI D'ESTIU 2018ESPLAI D'ESTIU 2018,

  Ja us podeu inscriure a l'esplai d'estiu, a continuació teniu l'enllaç on trobareu el tríptic informatiu i el formulari d'inscripció:

   

  http://www.barberadelaconca.cat/municipi/serveisabarbera/esplai.php


 • I PUJADA AL TOSSAL GROSI PUJADA AL TOSSAL GROS,

  L'Associació esportiva Mou-te de Barberà de la Conca organitza el dia 20 de maig, la I Pujada al Tossal Gros.

  Per més informació vegeu cartell o contacteu a:

  http://aebarberadelaconca.plisweb.com


noticies

Webs d'interès